Todd Rundgren zal volgende maand niet aanwezig zijn bij zijn inwijding in de Rock and Roll Hall of Fame

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Todd Rundgren zal volgende maand niet aanwezig zijn bij de Rock and Roll Hall of Fame-ceremonie in Cleveland, waar hij zal worden ingewijd naast mensen als Foo Fighters, Jay-Z, Tina Turner en meer.

Rundgren – die heeft erkend in een nieuw interview met Ultieme klassieke rock dat zijn relatie met de Hall of Fame “duidelijk… niet copacetisch” is geweest – zal in plaats daarvan een show een paar uur verderop in Cincinnati geven op de avond van 30 oktober.

“Ik heb aangeboden om live iets voor hen te doen vanuit mijn locatie. Ik zal mijn show stoppen en de prijs erkennen en vooral mijn fans erkennen, omdat het voor hen is, ” Rundgren vertelde Ultieme klassieke rock.

‘Zij zijn degenen die het wilden. En nu hebben ze het. Dus het is een feest voor hen, niet zozeer voor mij. Ik ben daar helemaal toe bereid geweest. Maar als ik iets buitengewoons zou doen voor de Hall of Fame, zou dat hypocriet zijn. Weet je, ik ben te veel op de plaat over mijn gevoelens.”

Rundgren heeft inderdaad vrij uitgesproken over zijn gevoelens jegens de Hall of Fame, die het gamma bestrijkt tussen brede onverschilligheid en het een “zwendel” noemen wanneer hij met Aanplakbord in februari.

Ondanks zijn persoonlijke gevoelens voor de Hall of Fame, Rundgren vertelde Ultieme klassieke rock dat hij geprobeerd heeft relatief stil te blijven sinds zijn nominatie eerder dit jaar werd aangekondigd.

“Veel artiesten nemen dit serieus. Alleen omdat ik dat niet doe, wil nog niet zeggen dat ik moet proberen het voor ze te verpesten… Ik zou gewoon willen dat het voorbijgaat zonder dat er een slechte vibe of iets anders het gevolg van is. Ik wil gewoon dat het gebeurt en dat het voorbij is.”

Rundgren is verre van de eerste die kritiek heeft op de Hall of Fame. Terug in 2018, Ijzeren maagd frontman Bruce Dickinson brandmerkte de instelling “een volslagen en complete lading onzin”.

“Het wordt gerund door een stel schijnheilige bloedige Amerikanen die geen rock-‘n-roll zouden kennen als het hen in het gezicht zou raken,” Dickinson voortgezet. “Ze moeten stoppen met het nemen van Prozac en beginnen met het drinken van verdomd bier.”

Rundgren staat op het punt een nieuw album uit te brengen met de titel Ruimtekracht later dit jaar, het vervolg op 2017 Witte ridder.

In april herenigde hij zich met Vonken zo’n 50 jaar na het produceren van het gelijknamige debuutalbum van de band, met de twee acts die samenwerkten aan Ruimtekracht enkel “Jouw Fandango”. Andere bijdragers die op het album zullen verschijnen, zijn onder meer: Weezer frontman Rivieren Cuomo

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Paisse-wandre
Logo
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare