Dave Grohl reflecteert op het schrijven van een boek in de trailer van The Storyteller

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Dave Grohl heeft nagedacht over het schrijven van een boek in een nieuwe trailer voor zijn aanstaande memoires, De verhalenverteller.

Het boek is beschreven als “een verzameling herinneringen aan een luid geleefd leven” en zal op 5 oktober in het VK worden uitgebracht.

In het nieuwe filmpje Grohl legt uit hoe hij in de eerste plaats aan het boek kwam: “Ik ben nooit echt iemand geweest die dingen verzamelt, maar ik verzamel wel momenten. Mijn leven flitst elke dag voor mijn ogen en bij het schrijven van dit boek heb ik geprobeerd die momenten zo goed mogelijk vast te leggen.

“Toen de lockdown plaatsvond, had ik ineens niets meer te doen. Ik heb nooit iets te doen. Ik ben altijd creatief rusteloos geweest. Dus besteedde ik mijn tijd aan het schrijven van deze korte verhalen voor een Instagram-pagina, @davestrustories. En door dat te doen, werd ik verliefd op schrijven. Ik dacht: ‘Weet je, misschien schrijf ik wel een boek’, zonder te beseffen hoe gigantisch een project het zou zijn.”

De Foo Fighters frontman bleef zeggen dat de grootste uitdaging die hij tegenkwam bij het verzamelen van het boek, was om te bepalen welke verhalen moesten worden opgenomen. “Ik zou een heel boek over de band kunnen schrijven” Schreeuw,” hij zei. “Ik zou een heel boek kunnen schrijven over mijn tijd in Nirvana. Het idee was om de verhalen te kiezen die het beste beschrijven hoe het is om achter het gordijn en aan de binnenkant van de muziek te zijn, vanaf de drumkruk die naar buiten kijkt.

“Muziek spelen, dit prachtige gezin hebben, de wereld rondreizen, mensen ontmoeten uit alle lagen van de bevolking – ik neem dit nooit als vanzelfsprekend aan, geloof me. Ik ben zo trots dat ik dit boek heb geschreven en ik hoop dat je ervan geniet.” Bekijk nu de trailer hierboven.

In een fragment dat vorige maand werd gedeeld, Grohl gedetailleerd hoe hij een punk werd. “Ik was nu vastbesloten om mijn nieuwe leven als punkrocker te beginnen”, schreef hij in de passage, een verhaal vertellend over een ervaring die hem naar punkmuziek en naar het volwassen leven leidde.

“Ik had eindelijk die buitenste laag van fragiele adolescente onzekerheid van me afgeworpen en begon een nieuwe huid te laten groeien, een die zich zou vormen tot mijn ware zelf, en ik kon niet wachten om het aan de wereld te laten zien.”

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Paisse-wandre
Logo
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare