‘Meeslepende’ pop-upwinkel Queen opent in Londen

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Een “meeslepende” pop-upwinkel gewijd aan koningin zal later deze maand in Londen worden geopend en loopt tot begin volgend jaar.

‘Queen The Greatest’ wordt beschreven als een “toegewijde ervaringsgerichte pop-upwinkel” en zal een scala aan items bevatten van muziek, mode en meer.

De winkel bevindt zich aan de Carnaby Street in Londen en opent zijn deuren op 28 september. De winkel blijft open tot januari 2022. Elke maand verandert de winkel van thema, met muziek, kunst en design en magie.

Visuele installaties laten bezoekers ontdekken koningin‘s decennialange geschiedenis, terwijl er elke week nieuwe producten worden uitgebracht en evenementen worden georganiseerd in de ruimte. Voor het grijpen liggen muziekreleases in beperkte oplage, modesamenwerkingen met onder meer Champion, Wrangler en Johnny Hoxton-sieraden en lifestyle-producten.

Freddie Mercury en Brian May van Queen treden live op in 1985. Credit: Bob King/Redferns

In een persbericht, koningin zei: “We zijn verheugd om met Bravado samen te werken aan dit project, dat voor iedereen een opwindende ervaring zal zijn om naar Londen te komen en ervan te genieten. Carnaby Street was de perfecte plek voor de winkel om vijf decennia te vieren.”

David Boyne, MD van merchandise-bedrijf Bravado, voegde toe: “We zijn verheugd om deze innovatieve samenwerking aan te kondigen met: koningin. Het project zal een nieuw cultureel moment toevoegen aan hun rijke nalatenschap en zal een bestemming zijn voor fans om zich onder te dompelen in de muziek, stijl en geest van een van ‘s werelds meest iconische en geliefde bands.”

In de tussentijd, koningin gitarist Brian May sprak onlangs over zijn potentiële plannen voor een nieuw soloalbum. “Ik denk er wel aan”, Kunnen vertelde Goudmijn van de mogelijkheid om een ​​nieuw album te maken. “En vreemd genoeg denk ik dat het deze keer waarschijnlijk instrumentaal zou zijn. Omdat ik genoeg ideeën heb. En ik heb nog veel onafgemaakte zaken.”

De ster onthulde eerder deze maand ook dat koningin hebben in de studio gewerkt aan nieuwe muziek – hoewel het nog niet “op de juiste manier op de knop heeft gedrukt”.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Paisse-wandre
Logo
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare