John Lennon-tributeshow wordt volgende maand live gestreamd

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Details van een nieuwe John Lennon eerbetoon evenement, beste John, zijn aangekondigd.

Het online evenement volgt op de release eerder dit jaar van de beste John tribute-album, met daarin: Lennon covers van diverse artiesten en zamelde geld in voor War Child.

Er zal nu een livestream-tributeconcert plaatsvinden op 9 oktober om te markeren wat zou zijn geweest Lennon‘s 81ste verjaardag, waarbij War Child opnieuw profiteert van het evenement.

Georganiseerd door Wazig zicht frontman Sepp Osley met zijn partner/singer-songwriter Mollie Marriott, beste John zal worden gepresenteerd door BBC-presentator Bob Harris en zal een groot aantal speciale gasten bevatten die optreden Lennon en Beatles covers, evenals het verstrekken van “persoonlijke berichten van vrede en liefde gedurende de nacht”.

Martijn Freeman, Peter Frampton, Matt Lucas, Jack Savoretti, Fearne-katoen, Yola, Matt Sorum (Guns N’ Roses, Fluwelen revolver), Irvine Welsh (Treinspotting), modeontwerper Pam Hogg, Mark Williams (Harry Potter, Rode dwerg), Joe Brown, Sam Brown, Judie Tzuke, Scott Matthews, Chloe Foy, Baby Sol, Luke vriend, Minh, Jo Harman, Elles Bailey, Jasmijn Rodgers, Scott McKeon, Gavin Conder, Laura Evans en meer zullen allemaal deelnemen.

Beste John line-up poster. Krediet: Druk op

Over 2021 gesproken beste John concert, Osley – wiens band Wazig zicht zal de avond begeleiden als de ‘huisband’ – zei: “Nooit in mijn stoutste dromen had ik het succes kunnen bedenken dat dit bescheiden evenement in 2020 op het hoogtepunt van de pandemie teweegbracht. Het begon allemaal met een eenvoudig concept om de erfenis te vieren die: John Lennon achtergelaten.

“Een erfenis van vrede, eenheid en liefde op wereldschaal, en om nu deze tijdloze liedjes te kunnen uitvoeren met zoveel helden en tijdgenoten van de muziekwereld, en tegelijkertijd geld in te zamelen voor dit ongelooflijke goede doel op zo’n cruciaal moment, is iets Ik had nooit kunnen bedenken of geloven toen ik aan mijn tumultueuze reis op deze planeet begon.”

Een eenmalig ticketevenement, alle donaties en netto-opbrengsten van de show gaan rechtstreeks naar het goede doel van War Child. Jij kan vind kaartjes voor beste John hier.

Noel Gallagher heeft onlangs onthuld dat hij van plan is zijn cover van John Lennon‘s “Mindgames”, die hij opnam ter gelegenheid van de late keverzijn 80ste verjaardag vorig jaar.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Paisse-wandre
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare