Win een paar tickets voor de On The Wire Celebration

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Win een paar tickets voor de On The Wire Celebration

Voor de nieuwste LTW Ticket Competitie hebben we samengewerkt met Preston-promotor Tuff Life Boogie, en we zijn verheugd de winnaar een paar tickets te kunnen aanbieden voor de komende Op de draad viering.

Viering van Steve Barker’s ‘On the Wire’
Locatie: The Continental, Preston PR1 8JP
Datum: zondag 19 september 2021
14.00 uur tot 21.30 uur

Middagsessie 14.00 – 17.00 uur (gratis toegang) inclusief labelshowcases van Them There Records en Concrete Tapes
Avondsessie 18.00 tot 21.30 uur (voorverkooptickets £ 10 van Skiddle) inclusief sets van Dean McPhee, Bhajan Bhoy en Gwenifer Raymond.

De radioshow On the Wire (OTW) van Steve Barker wordt sinds 1984 vanuit Lancashire naar de rest van de wereld uitgezonden, tot voor kort wekelijks via BBC Radio Lancashire.

OTW is de langstlopende en beste underground muziekradioshow, die zijn eigen groef hakt en zijn steentje bijdraagt ​​om van Lancashire het bekende centrum van het universum te maken. Oorspronkelijk, in de tijd dat het alleen beschikbaar was op AM/FM-radio, sloop OTW alleen over de grens van Lancashire bij mooi weer of gesynchroniseerd op C90-cassettes, maar in de afgelopen 20 jaar heeft de show zijn wereldwijde bereik geconsolideerd met elke editie die werd gemaakt overal toegankelijk via het wereldwijde web.

OTW verdween in maart 2020 uit de schema’s van Radio Lancashire als onderdeel van de reorganisatie van de lokale radioprogramma’s van de BBC die plaatsvond tijdens de COVID-uitbraak. Sindsdien, terwijl ze ‘uitgerust’ waren door de BBC, zijn Steve en de rest van het On the Wire-team doorgegaan met het posten van edities van de show op Mixcloud, waarbij wekelijks links worden geplaatst via de OTW-webpagina https://otwradio.blogspot. com.

Na een aanhoudende campagne van fans, herstelde BBC Radio Lancashire On The Wire, maar slechts voor een symbolische 4 shows per jaar (hoewel Steve wekelijkse shows op Mixcloud blijft plaatsen). Het is nog onduidelijk wat de toekomst zal zijn voor gespecialiseerde lokale radio, maar wat zeker is, is dat On the Wire doorgaat wat er ook gebeurt.

de continentale en Tuff Life Boogie zijn verheugd om betrokken te zijn bij het organiseren van dit optreden om een ​​aantal van de geweldige muziek te vieren die Steve onlangs op de show verdedigde en om de BBC te overtuigen om opnieuw na te denken en een van Lancashire’s beste exportproducten terug te brengen naar zijn rechtmatige wekelijkse plek in de uitzending schema’s. De hele dag show is opgesplitst in twee delen, een middagsessie van 14.00 tot 17.00 uur, met het werk van twee Preston-platenlabels, Them There Records en Concrete Tapes en een avondsessie met sets van drie sublieme gitaristen: Bhajan Bhoy (Ajay Saggar van King Champion Sounds/Deutsche Ashram), Dean McPhee en Gwenifer Raymond.

Om kans te maken op een paar tickets, hoeft u alleen maar deze eenvoudige vraag met Preston-thema te beantwoorden:

V. Preston North End FC is gevestigd?

Stuur de naam van de grond naar: shop(at)louderthanwar.com

Zorg ervoor dat de onderwerpregel is gemarkeerd met Preston. vermeld alstublieft uw volledige naam en een e-mailadres en nummer voor contact (zo ontvangt u uw tickets)

Algemene voorwaarden:

De sluitingsdatum is 19 september 2021 12.00 uur.
De prijs is voor twee tickets (ouder dan 14 jaar).
De prijs is exclusief reizen of hotel, eten, verfrissingen etc.
Zorg ervoor dat je 100% zeker bent dat je aanwezig kunt zijn voordat je naar binnen gaat.
Er is geen contant alternatief voor de aangeboden prijzen.
De beslissing van de redactie is definitief.
Meerdere inzendingen worden gediskwalificeerd.
Competitie staat open voor alle Louder Than War-lezers

The Continental, Preston

Win een paar tickets voor de On The Wire Celebration

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Paisse-wandre
Logo
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare