Paul McCartney bespreekt nieuw boek in Southbank Centre in Londen

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Paul McCartney zal later dit jaar in het Londense Southbank Centre in gesprek verschijnen om zijn nieuwe boek te bespreken.

De Beatles het boek van de legende, De teksten: 1956 tot heden, zal het leven van de muzikant vertellen via zijn vroegste jeugdcomposities, liedjes van De Beatles en Vleugels, en van zijn lange solocarrière.

Het wordt gepubliceerd op 2 november en drie dagen later op 5 november. McCartney zal verschijnen in de Royal Festival Hall om het boek en zijn unieke carrière te bespreken.

Het gesprek zal een persoonlijk evenement zijn, maar zal ook wereldwijd worden gelivestreamd. Tickets voor het Southbank-evenement en de livestream gaan beide op vrijdag (17 september) vanaf 10.00 uur BST in de verkoop hier.

De liedjestekst zal worden gepresenteerd met niet eerder vertoonde concepten, brieven en foto’s van McCartneypersoonlijk archief.

Alfabetisch gerangschikt om een ​​caleidoscopisch in plaats van chronologisch verslag te geven, stelt het voor het eerst de definitieve teksten van de songteksten vast en beschrijft het de omstandigheden waarin ze zijn geschreven, de mensen en plaatsen die hen inspireerden, en wat McCartney denkt nu aan hen.

In het voorwoord van De liedjestekst, McCartney schrijft: “Vaak dan ik kan tellen, is mij gevraagd of ik een autobiografie wilde schrijven, maar de tijd was nooit rijp.

“Het enige dat me altijd is gelukt, of het nu thuis of onderweg is, is nieuwe nummers schrijven. Ik weet dat sommige mensen, als ze een bepaalde leeftijd hebben bereikt, graag in een dagboek gaan om de dagelijkse gebeurtenissen uit het verleden op te roepen, maar ik heb zulke notitieboekjes niet. Wat ik wel heb, zijn mijn liedjes, honderden, waarvan ik heb geleerd dat ze ongeveer hetzelfde doel dienen. En deze liedjes omspannen mijn hele leven.”

Vorige maand, McCartney onthulde de 154 nummers die zijn opgenomen in zijn aanstaande carrière-omspannende biografie. Om het nieuwe boek te begeleiden, Britse bibliotheek heeft aangekondigd dat het een gratis display zal hosten met de titel Paul McCartney: The Lyrics tussen 5 november 2021 en 13 maart 2022.

Eerder deze zomer, McCartney de documentaire miniserie uitgebracht McCartney 3, 2, 1, die de zanger en producer zag Rick Rubin bespreek hoogtepunten van McCartney‘s carrière.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Paisse-wandre
Logo
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare